7/6/12

Bezoek Mirjam

 

Mirjam en ik hebben elkaar hier in Brazilie leren kennen! Voor het eerst zagen we elkaar nog in Belo Horizonte, maar we leerden elkaar pas echt goed kennen toen zij als staf bij ons op de basis kwam werken, of beter nog, bij mij in het projekt! We raakten al sne supergoed bevriend, hebben samen heel wat beleefd en gedeeld, en daarbij sloten thee gedronken! Helaas verlieten zij en haar man de basis begin 2010 om naar Natal te verhuizen. Natal ligt hier zo´n 500 kilometer vandaan. Niet echt om de hoek dus, maar wel dichtst bij wonende Nederlandse vriendin!!

   image

We hadden elkaar gezien vorig jaar op de nationale YWAM conferentie, en een paar maanden daarvoor was zij hier een weekendje geweest, dus nu was het mijn beurt om naar Natal te komen!! Van mijn verjaardagscentjes heb ik een ticket gekocht en ben ik lekker een lang weekend alleen op pad geweest!

image

We zijn bijna niet eens de deur uitgeweest, hebben de meeste tijd doorgebracht met kletsen en thee drinken! Het was SUPER gezellig en voor herhaling vatbaar!

 

We zien elkaar gauw weer omdat ook Mirjam en haar gezinnetje eind dit jaar naar Nederland gaan voor een paar maanden, Mirjam zal namelijk begin Maart bevallen van hun 2e kindje, jammer dat ik daar niet meer bij zal zijn, maar volgend jaar maak ik vast en zeker nog wel een tripje naar Natal om op kraambezoek te gaan!!!

image

1 Leave your comment here:

Mirjam de Alcantara said...

Het was super dat je langs kwam!! In NL kletsen en drinken (thee) we weer bij! En tuurlijk ben je volgend jaar weer welkom in Natal en dan komen we ook weer eens naar Fortaleza wie weet! Leuk dat we zo op je blog staan en nog leuker is onze vriendschap die ondanks afstand gewoon lekker doorgaat! Een dikke knuffel, Mirjam

 
Designed by Simply Fabulous Blogger Templates