4/21/10

Februari, Maart, April


Read in English here
Leia em portugues aqui
DSCI0339Wat vliegt de tijd toch weer, in Nederland is de lente weer begonnen en hier in het Noordoosten van Brazilie begint de regentijd zo’n beetje weer. Zoals jullie zien heeft de blog weer een nieuw gezicht gekregen, het is nog niet helemaal klaar, maar ik hoop dat de blog zo wat overzichtelijker wordt en dat jullie hier met plezier onze berichtjes kunnen lezen!
Jander’s verjaardag
kb-happydaysis-frame
Jander’s verjaardag vierden we traditiegetrouw met een barbecue, we hadden weer een heel huis vol! Het was erg gezellig!

DSCI0337
EfraimDSCI0351
Efraim heeft het nog steeds erg naar zijn zin op school. Zijn portugees gaat met sprongen vooruit en hij zingt graag de liedjes die hij op school leert.
 DSCI0346
Als je naar deze foto  kijkt denk dan niet dat we een of andere enge ziekte hier hebben opgelopen, dit is gewoon één van de vele creatieve uitspattingen van meneer Efraim, van top tot teen…..
Voor wie Efraim nog niet heeft zien zingen en dansen, kijk dan maar eens naar dit filmpje van het paasfeest van school, het is overduidelijk hoeveel plezier hij heeft!

Vida NovaDSCI0327
Half februari werd het zoontje van A*** geboren, zij is 15 jaar en haar 2 broers wonen bij ons op de herstelboerderij. Ze woont in één van de grootste en gevaarlijkste favelas in Fortaleza. Haar situatie is erg gecompliceerd. We proberen haar zoveel mogelijk te begeleiden maar dat is som erg moelijk. De borstvoeding heeft ze al bijna gelijk opgegeven vanwege pijn, haar moeder die zelf een kleine baby heeft neemt dit soms van haar over, in 2 maand tijd heeft de baby al 3 verschillende namen gehad, vanaf het begin gaf ze de baby al rijstepap in niet gesteriliseerde flesjes die waarschijnlijk al veelvoudig door oudere broertjes en zusjes zijn gebruikt, en zo kan ik nog wel even doorgaan…….  ze heeft heel hard gebed nodig!
Nieuwe Uitdaging!
Ook wij kunnen jullie gebed wel gebruiken, Peter en Selma, onze leiders zijn 4 maanden op verlof in Engeland en hebben ons gevraagd om de leiding van de boerderij voor deze tijd over te nemen. Een hele verantwoordelijkheid om een team en de vele activiteiten in goede banen te leiden!DSCI0336
Binnenkort zullen we ook weer een nieuwsbrief schrijven, door al de drukte komt dat er soms gewoon niet van…….

0 Leave your comment here:

 
Designed by Simply Fabulous Blogger Templates